KAKO NARUČITI?

Odjel prodaje za fizička, pravna lica, institucije i agencije naše kompanije prihvata sve vaše pismene narudžbe upućene e-mailom ili faksom ili narudžbe putem online shop-a.
Vaše pismene narudžbe trebaju sadržati tačan opis i oznaku proizvoda te količinu, dok za sva pojašnjenja ili/i informacije oko samih proizvoda možete telefonski kontaktirati našu veleprodaju na 032 / 440 320, odnosno pismeno na fax 032 / 440 320 ili e-mailom na: info@shot.ba. Minimalan iznos narudžbe nije određen. Troškovi poštarine za pošiljke težine do 10kg za bilo koje područje gdje u BiH, iznose 9,00KM. Plaćanje se vrši pouzećem, odnosno kuriru prilikom primopredaje pošiljke. Takođe svojim cijenjenim kupcima nudimo mogućnost uvida u pošiljku prije plaćanja, kako bi se uvjerili u istovjetnost svoje narudžbe.

CIJENE/POPUSTI

Osim ako nije drugačije navedeno, sve cijene koje kupci dobiju iz firme SHOT  d.o.o. su maloprodajne, sa uračunatim PDV-om. Za narudžbe s iznosom većim od 300,00 KM, troškovi poštarine su GRATIS te se pošiljka dostavlja na adresu kupca u našem aranžmanu.
Prodavac zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave u skladu s tržišnim i drugim ekonomskim kriterijima.
Za sve narudžbe pravnih i fizičkih lica odobravamo prodajni rabat, u ovisnosti od ukupnog iznosa narudžbe, na temelju posebne odluke direktora.

NAČIN PLAĆANJA

Pravna lica svoja plaćanja mogu vršiti bankovnim transferom ili kartično. Pojedinačni uslovi plaćanja, dinamika i rokovi isplate se određuju zasebno za svakog kupca shodno ukupnoj vrijednosti i vrsti robe.
Fizička lica svoja plaćanja mogu vršiti lično gotovinski ili kartično. Kupovina na odgođeno plaćanje je moguća kupcima koji posjeduju UniCredit Shopping karticu.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke za uskladištenu robu je 24 sata od momenta potvrde narudžbe. Za narudžbe fizičkih lica putem online shop-a ili pismenim putem, rok isporuke je unutar 24h od dana narudžbe, odnosno dostava se vrši sljedeći radni dan. Dostava za pojedine gradove u BiH se vrši prema dole navedenoj tabeli. Proizvodi iz asortimana koji nisu posebno izdvojeni se isporučuju u roku od 21 (dvadesetijedan) dan od datuma potvrde narudžbe. Za naoružanje te druge proizvode s posebnim režimom uvoza, rok isporuke se određuje posebno, na temelju vremena potrebnog za obnašanje propisanih dozvola za uvoz te prirodom opreme (proizvoda) koji se uvoze.

GARANCIJA

Za isporučene proizvode garantuje se potpuna tehnička i funkcionalna ispravnost u trajanju koje je odredio proizvođač opreme. Garantni uslovi obuhvataju sva eventualna oštećenja i nedostatke nastali normalnim korištenjem u skladu sa uputstvom. U slučaju eventualnog kvara u toku garantnog perioda, SHOT d.o.o. će, shodno mogućnostima, popraviti ili zamijeniti proizvod na kojem je uočen kvar ili nedostatak.

SERVIS

Za sve isporučene proizvode koji to zahtjevaju, SHOT d.o.o. ima obezbijeđen servis.